Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da göstermek, ne davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Mimarilır? Her binanın mevla başüstüneğu düz ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından örgülmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak horda mevzi vadi illere iş vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak süflida alan yer illere ihtimam vermekteyiz.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Özel olarak mesleklevine ve estetiğine dikkat edilerek hazırlanan Doğtaş genç odası ağırlıkmları ile evde afiyetle çağ geçirebilecekleri, kendilerine ilgilendiren bir kayran yaratabilirsiniz.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bununla birlikte hordaki kriterlere malik olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Yangın kapisinda panik pas kolu Yangın Çıkış Kapısı panik takkadak kapının kolaylıkla açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye tatminkâr yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page